Lad dit barn sove trygt med en børnedyne i gode materialer. Der findes både børnedyner med andedun og kapok børnedyner, og du skal blot vælge den børnedyne, der passer bedst til dit barns behov. Med en børnedyne får i en dyne der passer perfekt i størrelsen til jeres barn, så den hverken virker for stor eller for lille.
Spar 41%
Normalpris 561,00 kr.
Medlemspris 263,00 kr.
Vejl. pris 449,00 kr.
Spar 30%
Normalpris 874,00 kr.
Medlemspris 489,00 kr.
Vejl. pris 699,00 kr.
Viser 1 ud 2 af 2 (1 sider)

Børnedyne

Med en børnedyne kan du skabe trygge omgivelser inden barnet skal sove. Det er vigtigt med en god dyne, som kan omfavne barnet, når det er tid til at sove. En normal dyne kan hurtigt virke uoverskuelig at sove med for det lille barn, derfor er det oplagt at anskaffe barnet en børnedyne. Børnedynerne er designet til at passe barnet og er derfor hverken alt for lang eller for tyng. Når barnet sover skal de have mulighed for at vende sig rundt, og med en børnedyne har de mulighed for det. En børnedyne er let, som gør, at barnet nemt kan flytte rundt på dynen i løbet af natten.

Skab en tryg nat med en børnedyne

Det kan tit være svært at finde den perfekte børnedyne som skal skabe ramme om den gode nattesøvn. Når du skal ud og finde en perfekte dyne til barnet er det vigtigt at man både tænker på størrelsen på dynen men også hvilke materialer at den er lavet ud af. En god dyne kan gøre underværker for barnets søvn.

Noget som man måske tit ikke tænker over er, at dynen også skal kunne passe til barnets seng. Det vil sige at barnet skal have mulighed for at kunne sparke dynen væk, hvis det skulle blive for varmt i løbet af natten, da børn ikke selv regulerer deres kropstemperatur på samme måde som os voksene. Dette kan ses, hvis dynen er for stor, men derimod må den heller ikke være for lille. Hvis dynen er for lille kan det risikere, at når barnet sparker den væk om natten, at de ikke kan finde den igen, når han/hun har det koldt.

Hos Little Happy mener v,i at man ikke burde gå ned på kvalitet, når det kommer til børnedyner. Derfor har vi specifikt udvalgt gode børnedyner i høj kvalitet. Til sidst skal man tage stilling til, hvilket fyld der skal i barnets dyne.

Dundyne er god til at isolere barnet. Hvis dit barn får det varmt i løbet af natten vil en dun-sommerdyne sagtens kunne bruges hele året rundt.

Fiberdyne er super godt til børn som lider af pollen, støv eller støvmideallergi.

Silkedyner kan holde barnet kølig under varme nætter og omvendt når nætterne bliver kølige.

Ulddyner sørger for en konstant tør og varm nat. Selvom uld kan lyde varmt, vil dynen ikke blive våd, når barnet sveder ligesom en dundyne.

Find fint sengetøj til barnets nye dyne

Hos Little Happy har du også mulighed for at finde en masse fint sengetøj til barnets nye dyne. Det fine sengetøj er med til at give børneværelset en hyggelig stemning, samt fine detaljer i form af det nye sengetøj. Hos Little Happy har vi et stort udvalg af kvalitets sengetøj, som vil passe super godt til dynen.

Udvalgte lige nu