Lav sjove malerier sammen med dit barn, med fingermaling. Fingermaling er maling, som gerne må komme på fingrene, og dit barn kan lave sjove og flotte malerier, ved blot at bruge fingrene som pensel. Lav de fineste gaver til bedsteforældrene med fingermaling, dit barn vil synes det er så sjovt at lave!
Spar 20%
Normalpris 437,00 kr.
Medlemspris 279,00 kr.
Vejl. pris 349,00 kr.
Spar 39%
Normalpris 39,00 kr.
Medlemspris 19,00 kr.
Vejl. pris 31,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 125,00 kr.
Medlemspris 60,00 kr.
Vejl. pris 100,00 kr.
Spar 40%
Normalpris 125,00 kr.
Medlemspris 60,00 kr.
Vejl. pris 100,00 kr.
Viser 1 ud 4 af 4 (1 sider)

Fingermaling

Fingermaling vil falde i smagen blandt alle børn, selv det kræsne barn. Med fingermaling bliver kreativiteten sat i spil, hvor barnet får rig mulighed for at udvikle sanser i sammenspil med at han eller hun nyder de mest fantastiske stunder, enten på egen hånd eller i fællesskab med barnets forældre. Gennem fingermaling vil barnet have mulighed for at udvikle sine taktile sanser, samtidigt med at barnet nyder en kvalitetstid mellem barn og forældre. Fingermaling vil være det ultimative udgangspunkt for barnet, der elsker at være kreativ, samtidigt med at udvikle og løbende forbedre sine evner. Med fingermaling vil barnet blive underholdt døgnet rundt, hvor fingermaling er let at anvende for forældrenes lille guldklump. Gennem fingermaling vil barnet lærer at afkoble og dermed vil legen med fingermaling virke særligt beroligende og afslappende for de mindste.

Fingermaling til det kreative barn

Fingermaling vil være det ideelle værktøj til det kreative barn. Gennem fingermaling vil barnet få lov til at udvikle sine kreative kompetencer, samtidigt med at skabe de fineste kunstværker. Ethvert barn vil elske at bruge timevis i sammenspil med fingermaling, samtidigt med et maleri med fingermaling vil være ideelt til enten fødselsdagsgave eller julegave. Gennem den kreative leg med fingermaling vil barnet blive underholdt 24/7, hvor barnet vil få rig mulighed for at udtrykke han eller hendes følelser, som vil afhjælpe med stress og diverse trælse øjeblikke. Gennem legen med fingermaling vil barnet i den grad have det største smil på læberne, samtidigt med at barnet får lov til at udvikle han eller hendes kreative sind.

Skab kvalitetstid med fingermaling

Med fingermaling bliver der hurtigt skabe en skøn kvalitetstid mellem barn og forældre. Ethvert barn vil elske at bruge tid med forældre og hvad er ikke bedre end at være kreative i fællesskab? Med fingermaling kan barnet slippe kreativiteten løs, samtidigt med at have de mest hyggelige samtaler over bordet med forældre. Gennem kvalitetstiden med fingermalling vil barnet udvikle fantasi g forestillingsevner gennem denne malling, der er som skabt til barnet. Fingermaling indebærer de fineste farver, som gør det muligt for barnet at lave fint kunst med de flotteste og mest unikke farvesammensætninger. Med fingermaling vil barnet lærer at fordybe sig, som er en vigtig kompetence for de mindste, både nu, men også senere hen til både skole og arbejdssammenhænge.

Styrk barnets taktile sanser med fingermaling

Fingermaling vil til hver en tid sørge for at styrke barnets sanser. Gennem fingermaling vil barnet med sikkerhed udvikle føle og synssansen. Barnets taktile sanser vil udvikles tidligt i barnets alder, som kan gøres ved hjælp af fingermaling, hvor barnets taktile sanser er vigtige i forhold til barnets kropsbevidsthed. Gennem fingermaling vil barnet få et fantastisk indblik i de adskillige af farver og former. Samtidigt med dette vil barnet udvikle sit ordforråd, så snart forældrenes lille guldklump har en samtale med forældre gennem brugen af fingermaling, så snart de mindste får lov til at fortælle skønne historier om deres kunst.

Udvalgte lige nu