Går lidt ekstra ud af håret, med noget sødt hårpynt til børn. Der er ikke noget så sødt, som et barn med en sød hårsløjfe eller en hårbøjle, og her på siden kan du finde så meget sødt hårpynt til børn. Med hårpynt kan dit barn gøre enhver gråvejrsdag fyldt med glæde.
Spar 45%
Normalpris 150,00 kr.
Medlemspris 66,00 kr.
Vejl. pris 120,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 125,00 kr.
Medlemspris 55,00 kr.
Vejl. pris 100,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 125,00 kr.
Medlemspris 55,00 kr.
Vejl. pris 100,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 125,00 kr.
Medlemspris 55,00 kr.
Vejl. pris 100,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 125,00 kr.
Medlemspris 55,00 kr.
Vejl. pris 100,00 kr.
Viser 1 ud 5 af 5 (1 sider)

Hårpynt

Mange børn synes det er det fedeste at pynte sit hår med diverse hårpynt, både i form af sløjfer, hårbånd, hårspænder og meget andet. Det giver barnets hår en ekstra fin udstråling, og børn synes også at jo mere hårpynt de har at vælge imellem, jo federe er det.

Hos Little Happy har vi et stort udvalg af diverse hårpynt til dit barn så der er noget til ethvert barn og forældres ønsker og smag, og hårpynt som kan bruges både til festlige lejligheder, men også i hverdagen.

Hårpynt er ikke bare hårpynt

Hårpynt til dit barn er ikke kun til for at pynte i barnets hår, men også for at der kan holdes styr på dit barns hår, så det ikke er alle vegne. Hårpynt kan fx benyttes til et barn med langt hår, hvor håret ofte går i barnets øjne, mund eller lignende, så barnets hår ikke kommer i vejen hele tiden under sin leg. Et barn med langt hår vil med garanti elske at få hårpynt i håret, både pga. hvor fint det ser ud, men også for at kunne lege med sine kammerater osv. i mange timer, uden at skulle afbrydes ofte af at få håret i øjnene.

Komfortabel hårpynt til barnets hår

Hos Little Happy kan du være sikker på at det hårpynt du anskaffer til dit barn, er i højeste kvalitet. Det er hårpynt som barnet kan bære ovenpå hovedet dagen lang, uden det sidder og skaber ubehag, gør ondt eller lignende. Hos Little Happy er vores hårpynt nemlig udvalgt efter at garantere at barnets komfort kommer i første række. Så udover at vores hårpynt pynter i håret, er det ligeledes meget holdbart og behageligt for barnet at bruge. Vores hårpynt er ligeledes nemt for barnet at selv tage af og på, hvilket også gør det til en sjov oplevelse for barnet at være med til at sætte håret om morgenen inden familien skal ud af døren, eller inden afgang til en festlig begivenhed.

Hårbøjler som hårpynt

Hårbøjler kan benyttes som hårpynt både i hverdagen, men også til mere festlige begivenheder. Hvis I som familie skal til en mere festlig begivenhed, vil et stykke hårpynt i form af en hårbøjle med garanti sætte prikken over i’et til barnets i forvejen festlige outfit. Little Happys udvalg af det forskellige hårpynt er bredt, og der fås hårpynt i mange forskellige farver, så der er noget at vælge imellem til det outfit barnet skal have på. Mulighederne er mange med vores hårpynt, så gå på opdagelse i vores hårpynt og vi håber du får glæde af vores hårpynt.

Udvalgte lige nu