En skråstol er en fantastisk løsning, hvis du har noget praktisk du skal nå, mens din baby er vågen. Med en skråstol har du mulighed for at sætte din baby et trygt og sikkert sted, og også i nærheden af hvor du er, så du kan få ordnet de praktiske ting, mens dit barn sidder og hygger sig i sin skråstol.
Spar 36%
Normalpris 1.624,00 kr.
Medlemspris 825,00 kr.
Vejl. pris 1.299,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 974,00 kr.
Medlemspris 624,00 kr.
Vejl. pris 779,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 974,00 kr.
Medlemspris 624,00 kr.
Vejl. pris 779,00 kr.
Spar 20%
Normalpris 974,00 kr.
Medlemspris 624,00 kr.
Vejl. pris 779,00 kr.
Spar 31%
Normalpris 874,00 kr.
Medlemspris 480,00 kr.
Vejl. pris 699,00 kr.
Viser 1 ud 5 af 5 (1 sider)

Skråstol
Hvordan vælger jeg den rigtige skråstol til mit barn?

Det vigtigste er, at skråstolen er sikker for barnet at sidde i, samtidig med at der er en god komfort for barnet. Der er mange faktorer der spiller ind, når man skal vælge den bedste skråstol til baby. Det kan være svært at finde ud af, hvilken skråstol der kan hvad, og hvilke funktioner der er gode for dit barn. Når du skal til at vælge din skråstol, er det vigtigt at du undersøger udvalget grundigt. Med en skråstol er det vigtigt at du ikke går på kompromis med hverken pris eller sikkerhed, fordi dette kan have store konsekvenser for dit barn.

Det er vigtigt, at du kan stole på skråstolens sele, så du er sikker på at dit barn sidder sikkert uden at barnet faldet ud af stolen. Samtidig er det vigtigt, at dit barn ikke kan tippe hverken forover eller bagover, når barnet bruger skråstolen. Du kan få en skråstol, der kun har den funktion, at dit barn kan sidde i den. Du kan også få en skråstol hvor det er muligt at tilføje legetøj, så dit barn bruger den mere som en aktivitetsstol end bare en stol.

Du kan også få en skråstol med musik, som kan underholde dit barn. Mange børn elsker musik og lyde, så en skråstol med musik vil uden tvivl give dig ekstra tid til at nå de ting du skal, mens dit barn hygger sig i skråstolen. Har du et barn, som ofte har brug for at være i bevægelse, kan du også få en skråstol med gyngefunktion, så dit barn hele tiden er i bevægelse.

Når du vælger en skråstol, er det en fordel at vælge en stol hvor betrækket og selerne kan tages af, hvis uheldet skulle være ude mens dit barn sidder i skråstolen, så det nemt kan komme i vaskemaskinen.

Hvilke fordele er der ved en skråstol?

Det kan være svært at få overskud til alle de pligter der er i hverdagen, når man har et lille barn på armen hele tiden og i netop disse situationer, er en skråstol helt perfekt. Du kan bruge en skråstol som en sikker base for dit barn, når barnet skal have mad eller som en aktivitetsstol, når barnet skal underholdes. En skråstol til baby gør, at i kan få mange gode timer sammen.

Skråstolen er god både til når i skal lege, når dit barn skal vugges eller hvis dit barn får brug for at slappe lidt af. Du kan få en skråstol, som du selv kan vugge, eller en skråstol med gyngefunktion. Med en skråstol kan dit barn nemt blive vugget ind i den dejligste søvn. En skråstol er god, når der skal skabes en tryg base for dit barn.

Skråstolen er særligt god til at skabe denne trygge base, hvis i er væk hjemmefra sammen med barnet. Børn har ofte brug for tryghed, og de har det bedst med, at deres omgivelser ikke ændrer sig alt for meget. Her kan en skråstol være med til at skabe trygge omgivelser når i er ude. Samtidig kan en skråstol være god når barnet skal falde til ro, en skråstol er en rigtig god ting at have med, når i skal på tur hvor barnet får brug for at falde til ro.

Hvornår må mit barn sidde i en skråstol?

Når du har et lille barn, er det vigtigt at du tager det stille og roligt med at introducere dit barn for nye ting. Derfor bør du vente lidt, med at tage skråstolen i brug. En god tommelfingerregel er dog, at dit barn kan bruge skråstolen, når barnet kan holde hovedet selv. Barnet skal også have en interesse i at følge med i de ting du går ig laver, så barnet ikke bliver utålmodigt og utilfreds med at sidde i stolen efter 5 minutter.

Du vil ofte kunne bruge skråstolen fra barnet er omkring 1 måned, men alle børn er forskellige og det kan derfor variere meget fra barn til barn. Der vil ofte være en anbefaling på den skråstol som du vælger at købe, som viser hvor gammelt dit barn bør være før barnet sidder i skråstolen. Brug altid din sunde fornuft, og vurder selv dit barns styrke inden du sætter dit barn i en skråstol.

Det er vigtigt at du i starten kun lader dit barn sidde i skråstolen i få minutter, for ikke at skade barnets ryg og nakke. Det er meget vigtigt at du starter forsigtigt ud, og kun benytter skråstolen få gange om dagen. Det er vigtigt at huske på, at barnet ikke har samme muligheder for at bevæge sig når barnet sidder i skråstolen, som hvis barnet ligger på maven på et tæppe. I takt med at dit barn bliver ældre, kan du lade barnet sidde længere tid i skråstolen. Det er dog vigtigt at huske på, at skråstolen mest er for dit behov og ikke for dit barns.

Udvalgte lige nu