Er du træt af lyden fra dit barns tablet? Med børne høretelefoner kan dit barn fordybe sig ned i både film og spil, uden hele familien behøver at høre med. Børne høretelefoner er skabt til børn, og derfor passer de også i størrelsen, samtidig med at de ikke kan skrues højere op, end hvad der er anbefalet til børn.
Spar 45%
Normalpris 374,00 kr.
Medlemspris 165,00 kr.
Vejl. pris 299,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 374,00 kr.
Medlemspris 165,00 kr.
Vejl. pris 299,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 211,00 kr.
Medlemspris 93,00 kr.
Vejl. pris 169,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 211,00 kr.
Medlemspris 93,00 kr.
Vejl. pris 169,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 211,00 kr.
Medlemspris 93,00 kr.
Vejl. pris 169,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 211,00 kr.
Medlemspris 93,00 kr.
Vejl. pris 169,00 kr.
Spar 45%
Normalpris 211,00 kr.
Medlemspris 93,00 kr.
Vejl. pris 169,00 kr.
Viser 1 ud 7 af 7 (1 sider)

Børne høretelefoner
hvad er særligt ved høretelefoner til børn?

Når du skal vælge høretelefoner til børn, er der heldigvis designet nogle, som passer helt perfekt til børn. Høretelefonerne til børn har ofte et design med børnenes yndlingsfigurer eller flotte farver, som fanger børnenes interesse. Samtidig er børne høretelefoner skabt sådan, at de passer til barnets hoved, og de vil derfor være mindre end dem der er lavet til voksne.

Høretelefoner til børn er beregnet til at kunne bruges i mange timer, så du ikke skal bekymre dig om, hvor længe dit barn kan bruge sine hovedtelefoner. Børne høretelefoner er skabt sådan, at barnet sagtens kan både hoppe og danse til musik, uden i skal være bekymret for at de går i stykker. Samtidig er hovedtelefoner til børn også rigtig gode hvis barnet skal sidde og se lidt tegnefilm, mens de voksne laver noget andet.

Børne høretelefoner er skabt sådan, at de passer til børns hovedform, så de ikke hele tiden glider af barnets hoved, eller ikke er behagelige for barnet at have på. Derudover er ørepuderne, som er dem der sidder på selve øret, også mindre. Dermed vil de matche barnets ører, som ofte er mindre end de voksnes.

Samtidig er børne høretelefoner også mere robuste, end dem vi kender til voksne, og derfor kan de også tåle at der bliver leget med dem. Sidst har børne høretelefoner også en funktion hvor volumen er begrænset, så de små børneører ikke belastes når der høres musik eller ses tegnefilm.

Hvorfor skal mit barn have høretelefoner til børn?

Når du vælger et par høretelefoner til børn, frem for et almindeligt sæt høretelefoner, mindsker du risikoen for høreskader hos børn. Høreskader er et stigende problem både blandt børn og unge, og derfor er det vigtigt at passe så godt på barnets ører som overhoved muligt. Grundet risikoen for høreskader, anbefales det ikke at børn under 3 år bruger høretelefoner, fordi de ikke bør få nogen former for lyd direkte ind i ørerne.

Selvom dit barn er over 3 år, er det vigtigt at du er opmærksom på, at børns ører er noget mere sarte, end voksnes ører er. Når du skal vælge børne høretelefoner, er det vigtigt at du undgår øretelefoner, som er dem der er inde i ørerne.

Samtidig skal du også være opmærksom på, at barnet ikke må lytte i sine høretelefoner i for mange timer om dagen. Samtidig skal høretelefonerne også passe til barnets hoved, så de ikke sidder og trykker nogle dumme steder på barnet.

Hvilke børne høretelefoner skal mit barn have?

Der findes mange forskellige modeller, når det kommer til høretelefoner til børn. De forskellige modeller passer ofte til de forskellige behov, der er til barnets høretelefoner. Når du skal vælge en model, afhænger det meget af hvilken lydkilde barnet skal bruge, for høretelefonernes stik skal selvfølgelig passe hertil. Samtidig er det også vigtigt at overveje, hvad barnet skal bruge høretelefonerne til.

Skal børne høretelefonerne bruges til at danse rundt med fuld knald på, er det en rigtig god idé at vælge trådløse høretelefoner til børn. Trådløse høretelefoner til børn er lidt mere sikre, hvis barnet skal danse omkring, så i undgår knækkede kabler eller en tablet der ryger med på gulvet i en hurtig bevægelse.

I kan med fordel vælge høretelefoner med kabel, hvis barnet skal bruge dem til at sidde og se tegnefilm med. Høretelefoner til børn med kabel skal ikke lades op, og derfor er der til rigtig mange timers tegnefilm for dit barn.

Udvalgte lige nu