Gør børneværelset unikt med børnetapet i flotte farver. Du kan så nemt gøre børneværelset unikt med noget børnetapet med et sødt mønster eller barnets yndlingsfarve, det giver bare rummet så meget, om du vælger en enkelt væg med børnetapet eller om du vil bruge det på flere vægge.
Spar 35%
Normalpris 874,00 kr.
Medlemspris 454,00 kr.
Vejl. pris 699,00 kr.
Spar 35%
Normalpris 874,00 kr.
Medlemspris 454,00 kr.
Vejl. pris 699,00 kr.
Viser 1 ud 2 af 2 (1 sider)

Børnetapet
Sådan sætter du et personligt præg på børneværelset

Der findes ikke mange bedre måder, at personliggøre et børneværelse, end med børnetapet. Du finder børnetapet i rigtig mange flotte mønstre og farver, og der findes ikke mange rum, hvor tapet ikke er flot og særligt på børneværelset kan børnetapet være så flot. Er det tid til at du skal indrette børneværelse, eller trænger der til at ske noget nyt på børneværelset, så kan børnetapet være en rigtig god løsning.

Børnetapet kan være med til at skabe en personlig stil på børneværelset, samtidig med at barnet vil synes det er sjovt at kigge på. Med børnetapet kan du skabe de mest magiske universer på børneværelset, som dit barn vil elske. Et smukt tapet på børneværelset, kan bidrage med noget så unikt, som er svært at finde andre steder. Børnetapet kan give børneværelset en masse minimalistiske former eller finurlige detaljer, som dit barn kan bruge meget tid på at kigge på.

Samtidig finder du også børnetapet i rolige farver, som giver dit barns fantasi mulighed for at få frit løb på børneværelset. Børnetapet er en hurtigt og ganske nem måde, at forny børneværelset på, uden at det bliver den helt store investering. Børnetapet sætter gang i barnets fantasi, og vil med garanti sprede glæde på børneværelset hver dag.

Vælg det rigtige børnetapet

Når du skal vælge tapet til børneværelset, er det vigtigt at tage dig god tid, for at vælge det helt rigtige tapet. Hvis dit barn er stor nok til at have en mening om børneværelset, kan du med fordel tage dit barn med på rådet, når i skal vælge børne tapet til børneværelset. Der findes både smukke, beroligende og underholdende tapeter til børneværelset, og du finder tapet der passer både til piger og drenge.

Hvis du skal bruge tapet til pigeværelset, kan du med fordel vælge noget tapet fyldt med smukke figurer og rolige farver, så det passer til det øvrige interiør på børneværelset. Du kan både få børnetapet, hvor motiverne er inspireret af naturen, for at skabe noget af den ro, som naturen kan give både store og små. Samtidig findes der også både stilrene tapeter, som har de flotteste grafiske mønstre, som med garanti giver dit barn mulighed for at fantasere sig til alverdens lege.

Hvis dit barn elsker dyr, kan du med fordel vælge et af den mange tapeter til børneværelset, som har søde dyremotiver. Med et børnetapet med søde dyremotiver får familien anledning til at snakke om de mange dyr og hvad de kan og spiser. Når du vælger et tapet til børneværelset, kan du ikke undgå at tapetet tager meget fokus. Derfor kan du med fordel lade tapetet samle rummet og lade det øvrige interiør til børneværelset passe til farverne i tapetet. 

Tapet kan bruges til flere forskellige ting

Tapet til børneværelser er ikke nødvendigvis kun til at hænge på væggen, børnetapet kan nemlig også bruges til rigtig mange andre ting. Hvis i bor til leje, er det ikke sikkert at i må tapetsere væggen i børneværelset, men det betyder ikke, at i slet ikke kan få børnetapet ind på børneværelset. Hvis dit barn har et skrivebord, der trænger til lidt nyt liv, kan i med fordel tapetsere bordpladen, og dermed gøre skrivebordet på børneværelset meget mere spændende for dit barn at sidde ved.

Hvis dit barn har en stor kedelige reol på børneværelset, kan i friske bagpladen på reolen op, med det fineste børnetapet for at skabe en dejlig og unik stemning på dit barns værelse. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du kan bruge tapet til pigeværelset, eller tapet til drengeværelset.

Udvalgte lige nu